Nieuws voor stuntmannen (en -vrouwen) in wording

door Jeroen Dejaegere

Deze zomer begint met een stunt. Een Stuntboek. We stellen je graag – bijzonder graag – voor aan Max Halters. Toegegeven: hij is niet meer zo beroemd als hij ooit was. Aan alles komt een eind, dat is zeker zo voor stuntmannen. Gelukkig – bijzonder gelukkig – is er nu het Max Halters stuntboek.

– Doe-boek én beeldverhaal vol humor en fantasie
– Vierde samenwerking tussen Stefan Boonen en Melvin
– Ook moeilijke lezers houden van dit soort fantasierijke non-fictie

Een boek voor kinderen die stuntman of -vrouw willen worden.

Maar gelukkig mogen kinderen die saai zijn er ook in lezen! Of je nu zonder zwembroek zit of even geen vrienden hebt. Nou en? Dit is immers hét boek-voor-jonge-stuntmannen-en-stuntvrouwen. Boordevol tips bedacht én uitgeprobeerd door stuntman Max Halters zelf. Dus … vanaf nu heb jij voor (bijna) elk probleem een oplossing.

Later dit jaar – nu nog niet – zal Max Halters zijn beste stunt ooit uitvoeren.
Hij zoekt dan een jongen die zichzelf kwijt is. Dat is dus voor later.

Wij wensen je nu veel – bijzonder veel – lees- en stuntplezier.

Boekgegevens :

  • Titel : Max Halters – Stuntboek
  • Auteur : Stefan Boonen
  • Illustrator : Melvin
  • Uitgeverij : De Eenhoorn
  • ISBN : 9789462914872

Stefan Boonen

Stefan Boonen is opgegroeid in Hamont-Achel en woont met zijn gezin in Leuven. Hij werkte eventjes als houthakker en een hele poos als begeleider in de jeugdzorg. Sinds 2000 schrijft hij echter kinderboeken.Hij kent 15 728 woorden en bedenkt graag verhalen die je kan optellen. Bijvoorbeeld een verhaal dat grappig + spannend + ontroerend + een beetje raar is. Zijn boek Hier waakt oma is bekroond met de 3de prijs van de Kinder- en Jeugdjury, Mammoet en Kleine August met de 2de prijs. 

www.stefanboonen.be

Melvin

Wout Schildermans is geboren in Neerpelt in 1980. Hij studeerde in Hasselt en woont momenteel in Borgerhout. Hij tekent en schildert onder de naam Melvin voor kinderen en jongvolwassenen in boeken, tijdschriften en soms op muren. Zijn beroep is zelfstandig illustrator/vormgever.Samen met twee vrienden richtte hij BLUTS op. Zij maken filmpjes en animaties voor bands en andere klanten. Daarnaast is hij ook lid van DeKLUP, een tekencollectief dat tekent in het wild en op locatie.

www.mistermelvin.com

Bekijk ook deze artikels

Laat een Opmerking na