Winnaar van de Jonge Jury Debuutprijs krijgt Dyslexie-uitgave

door Jeroen Dejaegere

Hilda Spruit won met haar boek Geestverwanten de Jonge Jury Debuutprijs. Ze kon ook rekenen op tal van positieve recensies over dit fantasyboek.

Over het Boek

Merthe krijgt iets te horen wat haar leven compleet op zijn kop zet. In één klap wordt het beeld dat ze van haar ouders en zichzelf had, genadeloos onderuitgehaald. Wat rest, zijn vragen. Vragen waar niemand het antwoord op heeft.

Op zoek naar de waarheid gaat ze samen met haar vriendinnen glaasje draaien, in de hoop dat de geesten haar kunnen helpen. Maar de antwoorden die ze tijdens het spel krijgt, leiden enkel tot nog meer vragen.
Als de drie tienervriendinnen besluiten om het mysterie zelf op te lossen, wordt hun vriendschap flink onder druk gezet.

Ze belanden in een spannend, niet te stuiten, spiritueel avontuur, dat niet alleen hún leven, maar ook dat van anderen drastisch zal veranderen.

Was het wel zo verstandig om die duistere wereld te raadplegen?

“Een meeslepend en spannend verhaal over de gevaarlijke kanten van glaasje draaien.’

Pieter Feller, kinderboekenschrijver

“Geestverwanten is een spannend en goed geschreven verhaal waarin Hilda Spruit de spijker op zijn kop slaat; het gaat echt zoals het in het boek beschreven is.’

Peter van der Hurk, paragnost

Vanaf vandaag is het boek ook verkrijgbaar als Dyslexie-uitgave.

Meer items

Plaats een commentaar