Een Rimpel in de Tijd van Madeleine L’Engle

E

Tijdens zijn hoogst geheime overheidsonderzoek naar tijdreizen verdwijnt de vader van Meg plotseling zonder enig spoor en laat zijn vrouw en kinderen alleen achter.

Samen met haar broertje Charles Wallace en hun nieuwe vriend Calvin reist ze door tijd en ruimte naar een verre planeet om hem te zoeken. Onderweg krijgt het drietal te maken met de Machten van de Duisternis en Licht en ontmoeten ze heel wat vreemde wezens. Meg wacht de zware opdracht om haar angsten te overwinnen en haar broertje te redden uit de handen van het Kwaad.

Zal het ze lukken om hun vader te vinden?

Deze fantasyklassieker heeft decennialang vele generaties weten te inspireren en is nog steeds geliefd bij kinderen en hun ouders over de hele wereld.

[penci_review id=”482″]

Over de auteur

Jeroen Dejaegere

Groot liefhebber van film, series, comics, strips en allerhande boeken. Beluisteraar van zowat elk muziekgenre, maar met een hart voor de zwaardere metalen. Mijn kijk- en leesvoorkeur gaat uit naar fantasy en science-fiction, maar een thriller gaat er ook wel af en toe vlot in.

Ondertussen is mijn boekencollectie uit zijn voegen gebarsten en probeer ik hier mijn bevindingen en ervaringen neer te pennen.

Voeg een opmerking toe

Categories