Er zit een Weerwolf in mijn Tent – Pamela Butchart

E

Izzy en haar vrienden hebben mega veel zin in het schoolreisje. Ze gaan met de hele klas kamperen in het bos. Marshmellows roosteren boven het kampvuur en lekker vies worden.
Maar er gebeuren vreemde dingen.
Wat is dat griezelige gehuil elke nacht?
Wie heeft alle worstjes gestolen?
Als ze de harige benen van de gymjuf zien, weten ze het zeker: er is een weerwolf in het kamp. Kunnen ze hieraan ONTSNAPPEN?

“Avontuur, humor en fantasie’

Sunday Times

De Mening van Veronique

Terug een supergrappig boekje van schrijfster Pamela Butchart. Ze kreeg het ook bij een derde boekje terug voor elkaar om een topper te schrijven.

De tekening en de titel op de kaft, creëren de sfeer van een thrillerverhaal. Gelukkig eentje op de wijze van Izzy en op maat van kinderen. Door heel wat misverstanden en opvattingen zoals alleen gebeurt bij kinderen met heel  veel fantasie, maken Izzy, Zach, Jodie en Maisie van een gewoon kampeeruitje met juf Jane en juf Maan een griezelverhaal waar je haren zullen van rechtop komen te staan.

Of zijn die haren nu net datgene waar de kinderen over gaan fantaseren….

Het boek is terug geschreven vanuit Izzy haar visie.

Deze 238 pagina vullende hardcover is er terug eentje zoals we van Izzy gewoon zijn.

Aan de hand van post-its krijgen we 17 korte hoofdstukken voorgeschoteld. Met tekst op maat van kinderen die pas het plezier van lezen leren kennen. Letters in verschillende fonts en groottes zijn daarbij altijd een pluspunt. Alsook de vele zwart-wit tekeningen en kanttekeningen.

Ik ben zeker dat de reeks van Pamela Butchart ook in mijn tweede leerjaar weinig op de boekenplank zullen blijven staan.

Dank je wel aan Agora books voor het doorsturen van de reeks.

Boekgegevens :

  • Er zit een Weerwolf in mijn Tent
  • Auteur : Pamela Butchart
  • Uitgeverij : Agora
  • ISBN : 9789025114442

Over de auteur

Jeroen Dejaegere

Groot liefhebber van film, series, comics, strips en allerhande boeken. Beluisteraar van zowat elk muziekgenre, maar met een hart voor de zwaardere metalen. Mijn kijk- en leesvoorkeur gaat uit naar fantasy en science-fiction, maar een thriller gaat er ook wel af en toe vlot in.

Ondertussen is mijn boekencollectie uit zijn voegen gebarsten en probeer ik hier mijn bevindingen en ervaringen neer te pennen.

Voeg een opmerking toe

Categories