Boekentip : De Griezelige Kregs van het Wirwarwoud

B

Onze jeugdboekentip van deze week is een eigentijds sprookje geworden. Zo eentje dat lekker betoverend is, maar toch heerlijk griezelig wegleest. Een boek voor echte durvers dus.

De Griezelige Kregs van Het Wirwarwoud is er voor lezers vanaf 10 jaar.

Welkom in Zwello. Een klein dorp waar kinderen plotseling hun kleur verliezen en verdwijnen zonder een spoor achter te laten…

Bloem en Erasmus weten zeker dat er in hun dorp iets heel vreemds aan de hand is. Vastbesloten om erachter te komen waarom er kinderen verdwijnen, gaan ze op onderzoek uit.

Kunnen ze de moed vinden om het donkere Wirwarwoud te betreden om het raadselachtige mysterie op te lossen? Ben jij dapper genoeg voor dit boek?

Een zinderend verhaal… Op smaak gebracht met sprookjes, doordrenkt met siroop van angst en besprenkeld met moed

M. G. Leonard

Boekgegevens :

  • Uitgeverij : Billy Bones
  • Aantal pagina’s : 352
  • ISBN : 9789463850056

Over de auteur

Jeroen Dejaegere

Groot liefhebber van film, series, comics, strips en allerhande boeken. Beluisteraar van zowat elk muziekgenre, maar met een hart voor de zwaardere metalen. Mijn kijk- en leesvoorkeur gaat uit naar fantasy en science-fiction, maar een thriller gaat er ook wel af en toe vlot in.

Ondertussen is mijn boekencollectie uit zijn voegen gebarsten en probeer ik hier mijn bevindingen en ervaringen neer te pennen.

Voeg een opmerking toe

Categories