Het geheime dagboek van Adrian Mole 13 3/4 jaar van Sue Townsend

door Jeroen Dejaegere

Op vrijdag tippen we je graag een kinder- of jeugdboek. En dit keer is ons oog gevallen op een heuse klassieker die ondertussen reeds veertig jaar op de planken staat. Ik herinner me nog mijn leesbeurt, waar ik niet anders kon dan in één lange nacht, met een klein leeslampje geniepig in bed, dit boek helemaal uit te lezen. De kleine oogjes en de vermoeidheid de volgende dag had ik er graag voor over.

Dit is een tijdloze klassieker!

Het Boek

De droogkomische klassieker, nu vertaald door Sylvia Witteman.

Het leven van een puber is zwaar. Vraag dat maar aan Adrian Mole! Zijn ouders voeren de hond dronken en de buurman komt verdacht vaak langs bij zijn moeder. Adrian zelf is hopeloos verliefd op de onbereikbare Pandora. Hij is ervan overtuigd dat hij een intellectueel is, maar hebben anderen dat wel door? En kan iemand hem vertellen hoe je omgaat met pestkoppen, puistjes en een ontluikend libido?

Het geheime dagboek van Adrian Mole 13 ¾ jaar is al bijna veertig jaar een internationale bestseller. In de gloednieuwe vertaling van Sylvia Witteman is dit boek een must-read voor alle liefhebbers van geestige romans. Herkenbaar, fris en ontzettend grappig – een kruising tussen Hendrik Groen en Bridget Jones.

Mensen zullen dit boek altijd willen lezen. Om een simpele reden: het is heel, heel, heel grappig.

David Walliams

Boekgegevens :

  • Titel : Het geheime dagboek van Adrian Mole 13 3/4 jaar
  • Auteur : Sue Townsend
  • Uitgeverij : Condor
  • ISBN : 9789493189096

You may also like

Plaats een bericht