Boekentip : De Waanzinnige Boomhut

B

De reeks van de Waanzinnige Boomhut is ondertussen al aan zijn achtste deel toe. En de boomhut blijft maar verder groeien. Deze reeks is uiterst geschikt voor lezers die niet makkelijk een boek opnemen. Ze zullen zich heel goed thuis voelen in de hilarische wereld van Griffiths en Denton

Kom op bezoek bij Andy en Terry in hun boomhut die nu 104 fantastische verdiepingen telt. Ze hebben er dertien nieuwe verdiepingen bijgebouwd, zoals een trap zonder einde, een boerbank en zelfs een machtig fort.

Andy en Terry zoeken een grappig verhaal voor hun volgende boek en belanden in een race tegen de tijd. Misschien hebben ze wel iets aan de tandenfee, aan de twee-miljoen-euro-winkel, of wie weet zelfs aan de raadsels uit de denkkamer van diepe gedachten?

Dus waar wacht je op? Kom naar boven!

Boordevol knotsgekke illustraties van de eerste tot de honderdenvierde verdieping.

Boekgegevens :

  • Uitgeverij : Lannoo
  • Aantal Pagina’s : 368
  • ISBN : 9789401457620

Over de auteur

Jeroen Dejaegere

Groot liefhebber van film, series, comics, strips en allerhande boeken. Beluisteraar van zowat elk muziekgenre, maar met een hart voor de zwaardere metalen. Mijn kijk- en leesvoorkeur gaat uit naar fantasy en science-fiction, maar een thriller gaat er ook wel af en toe vlot in.

Ondertussen is mijn boekencollectie uit zijn voegen gebarsten en probeer ik hier mijn bevindingen en ervaringen neer te pennen.

Voeg een opmerking toe

Categories