Bookhaul 12/11/20

B

Vandaag kreeg ik een heel leuk pakketje boeken in huis van uitgeverij De Eenhoorn. Boeken die meteen met een wondermooie cover de aandacht naar zich toe trekken en haast niet kunnen wachten op een leesbeurt.

Ik wilde jullie deze alvast niet onthouden en deel de coverafbeeldingen alvast. Binnenkort onderwerpen we die dan stuk voor stuk aan een hele kritische leesbeurt 😉

Welke zouden jullie als eerste willen lezen?

Over de auteur

Jeroen Dejaegere

Groot liefhebber van film, series, comics, strips en allerhande boeken. Beluisteraar van zowat elk muziekgenre, maar met een hart voor de zwaardere metalen. Mijn kijk- en leesvoorkeur gaat uit naar fantasy en science-fiction, maar een thriller gaat er ook wel af en toe vlot in.

Ondertussen is mijn boekencollectie uit zijn voegen gebarsten en probeer ik hier mijn bevindingen en ervaringen neer te pennen.

Voeg een opmerking toe

Categories