Weekend Recap

by Jeroen Dejaegere
0 comment

Dit weekend doen we het wat rustiger aan met het plaatsen van recensies en berichten en kijken we eens terug wat de week heeft gebracht. Er werden heel wat boeken gelezen, heel wat leesbeurten zijn nog niet helemaal af en op de valreep kwam nog een jeugdboek in onze brievenbus piepen. Een overzicht…

Deze boeken zijn netjes uitgelezen en liggen momenteel klaar op de stapel om van een recensie te worden voorzien.

En natuurlijk zijn er nog een hele resem boeken waarin we ons lekker verdiepen of gewoon wegdromen tijdens een zuurverdiend sofa-momentje…

En net op de valreep voor het weekend werd, kwam de postbode nog een leuk pakketje van uitgeverij De Fontein afleveren. Voor fans van who-dunnits en spannende jeugdverhalen.

Dader op het Spoor van MG Leonard en Sam Sedgman

Alex moet op reis met zijn oom. Aan boord van stoomtrein de Hooglanden-expres ontdekt hij een verstekeling. Weet zij iets van de kostbare juwelen die overal verdwijnen? Of is er meer aan de hand?

De juwelendief is het eerste deel in de whodunitserie Dader op het spoor van Sam Sedgman en M.G. Leonard, de auteur van onder meer Keverjongen. Voor treinfanaten en detectives vanaf 9 jaar. Met illustraties van Elisa Paganelli.

Alex heeft echt zijn oom niet nodig als oppas, maar toch moet hij met de reisjournalist mee op de laatste reis van stoomtrein de Hooglanden-expres. Ook het Britse koningshuis is van de partij. Dan ontdekt Alex een verstekeling aan boord. Heeft die iets te maken met de kostbare juwelen die verdwijnen, of is er meer aan de hand? Geen van de volwassenen lijkt op het goede spoor te zitten, en dus is het aan Alex om de waarheid boven tafel te krijgen.

You may also like

Leave a Comment