Bookhaul 20/11/20

B

Ook deze week werden weer heel wat boeken op de redactie aangeleverd. Het is altijd een heel feestelijk gegeven om zo’n pakjes in ontvangst te mogen nemen en het is altijd een leuke verrassing om die ook te mogen openen. Zo voelt het telkens weer een beetje als Kerstfeest…

Om jullie te laten delen in onze vreugde, breng ik graag een overzicht van alle titels die deze week werden aangeleverd.

En ja, de aandachtige fan zal ontdekken dat we eigenlijk al eens een exemplaar van Bethany en het Beest hadden ontvangen, maar dit is er eentje die we lekker aan onze volgers mogen schenken, dus een wedstrijd zit er zeker aan te komen.

Ondertussen zijn ook de voorjaarscatalogi aan het verschijnen en ik heb me nu lang genoeg een kijkbeurt ontzegd, dus dit weekend ga ik eens grasduinen tussen al het lekkers dat er zit aan te komen.

En ondertussen : Wat lezen jullie dit weekend?

Over de auteur

Jeroen Dejaegere

Groot liefhebber van film, series, comics, strips en allerhande boeken. Beluisteraar van zowat elk muziekgenre, maar met een hart voor de zwaardere metalen. Mijn kijk- en leesvoorkeur gaat uit naar fantasy en science-fiction, maar een thriller gaat er ook wel af en toe vlot in.

Ondertussen is mijn boekencollectie uit zijn voegen gebarsten en probeer ik hier mijn bevindingen en ervaringen neer te pennen.

Voeg een opmerking toe

Categories