Weekend Recap

W

De week was ook dit keer weer snel om en bracht zoals gewoonlijk wat leuke pakjes en leesmomenten met zich mee. Ik deel graag mijn week in een kort overzichtje. Onze bookhaul deze week bleef al bij al nog relatief rustig met slechts vier nieuwe boeken.

Natuurlijk bleef het deze week niet alleen bij het in ontvangst nemen van pakjes, we hadden al een aantal recensies die op onze pagina werden gedeeld en daarnaast zijn er weer wat boekjes op de recensiestapel beland. Boeken die we met diverse mate van plezier hebben doorgenomen en die binnenkort van een uitgebreide recensie worden voorzien.

En dan zijn er nog een aantal boeken, waar ik nog steeds druk in de weer ben met de leesbeurt. En wie me kent, weet dat ik in heel wat boeken aan het lezen ben tegelijkertijd. Dat maakt het net leuk om je in diverse fantasiewerelden te kunnen onderdompelen.

En tussendoor komt af en toe wat redactie- of proefleeswerk mijn kant op, dus ook daar kruipt wel wat tijd in. Een lekker gevulde leesweek dus. Zoals we ondertussen gewoon zijn.

Naar welk van al die boeken kijken jullie nog het meeste uit? Zijn er die jullie absoluut wel willen lezen, of misschien boeken die je nooit in de hand zou nemen?

Over de auteur

Jeroen Dejaegere

Groot liefhebber van film, series, comics, strips en allerhande boeken. Beluisteraar van zowat elk muziekgenre, maar met een hart voor de zwaardere metalen. Mijn kijk- en leesvoorkeur gaat uit naar fantasy en science-fiction, maar een thriller gaat er ook wel af en toe vlot in.

Ondertussen is mijn boekencollectie uit zijn voegen gebarsten en probeer ik hier mijn bevindingen en ervaringen neer te pennen.

Voeg een opmerking toe

Categories