Bookhaul

B

Het is een goede leesweek geweest de voorbije dagen. Heel wat boeken zijn uitgelezen of zijn aan hun laatste hoofdstukken toe. Die komen dan alvast op de recensiestapel te liggen en zullen binnenkort hun eerlijke kritieken toegewezen krijgen.

En natuurlijk blijven de boeken ook deze week, zoals zowat iedere week bij de redactie aankomen. Een aantal leuke titels weer, waar we al een eindje naar uitkeken. We geven je graag een overzicht.

En naar het einde van het jaar toe zijn er nog heel wat titels waar we met smacht op wachten. Het belooft dus nog een warm eindejaar te worden.

Welke van deze boeken zou je zelf wel eens willen lezen? En zijn er boeken uitgewisseld als Sint-cadeau? Laat ons zeker weten wat er in jullie schoentje lag.

Over de auteur

Jeroen Dejaegere

Groot liefhebber van film, series, comics, strips en allerhande boeken. Beluisteraar van zowat elk muziekgenre, maar met een hart voor de zwaardere metalen. Mijn kijk- en leesvoorkeur gaat uit naar fantasy en science-fiction, maar een thriller gaat er ook wel af en toe vlot in.

Ondertussen is mijn boekencollectie uit zijn voegen gebarsten en probeer ik hier mijn bevindingen en ervaringen neer te pennen.

Voeg een opmerking toe

Categories