Wat hebben we deze week gedaan?

by Jeroen Dejaegere
0 comment

Deze week bleef het wat stil op onze website. Er werden geen recensies geplaatst, er kwam geen update, en dat is niet wat je van ons gewoon bent. Maar dat heeft wel een reden…

Deze week waren we zoals steeds heel druk in de weer met het lezen van boeken natuurlijk. Zo werd de leesbeurt van Overstekers 1, Stinkhond is verliefd, De Redding van Roest en Hiep Hinnik Hoera afgerond. Die recensies heb je alvast nog van ons tegoed. De Braniebende en de Ickabog zijn onderweg, evenals Schaduwen over Razmir, Phantom en nog enkele mooierds.

Niet alleen konden heel wat leuke boeken van een leesbeurt worden voorzien, er kwamen ook nogal wat toffe titels op de redactie aan. Dus heel wat in het vooruitzicht.

Maar nee, ook dat was het niet…

Onze website werd van een opsmukbeurt voorzien, een overzichtelijke startpagina met de verschillende rubrieken werd opgemaakt en we gingen van start in de voorbereiding van de volgende stappen van het project Lookie Books.

Niet alleen werd onze mascotte in het leven geroepen. Vleermuis Lookie mocht een nieuw tijdperk van Lookie Books inluiden, met een doorstart van het blogluik, leuke merch, de aanpak van onze bookstagram, de opstart van ons vlogkanaal en natuurlijk nog heel veel leuks. De set voor onze vlogstudio werd geleverd, de belichting kwam aan, ons videomateriaal werd opgeladen en de laatste hand werd gelegd aan onze Lookie-intro. Binnenkort volgt de première!

Veel werk dus achter de schermen en meteen een verklaring waarom het aan het oppervlak wat stiller bleef dan normaal. Laat ons maar weten wat je van al dat lekkers vindt.

You may also like

Leave a Comment