En de winnaar is…

E

Samen met auteur Christine Charliers, mochten we zowat een week geleden haar verjaardag vieren en gooide ze een volledige trilogie van “In de Ban van de Wolf” te grabbel voor één gelukkige boekenfan. Ondertussen zijn de resultaten binnen en werd een winnaar gekozen uit de meer dan 500 deelnemers…

En de winnaar van deze topreeks is geworden :

Miriam Walhout!!

Ben jij de winnaar van deze wedstrijd? Stuur dan snel een pb naar Christine Charliers of naar onze redactie op facebook en we zorgen ervoor dat DPD het gesigneerde pakketje razendsnel bij een postpunt bij jou in de buurt komt bezorgen.

Proficiat. En veel leesplezier.

En voor al wie niet gewonnen heeft : niet getreurd, we ruimen onze boekenkast op en hebben heeeeeeeel veel boeken te geef.

Over de auteur

Jeroen Dejaegere

Groot liefhebber van film, series, comics, strips en allerhande boeken. Beluisteraar van zowat elk muziekgenre, maar met een hart voor de zwaardere metalen. Mijn kijk- en leesvoorkeur gaat uit naar fantasy en science-fiction, maar een thriller gaat er ook wel af en toe vlot in.

Ondertussen is mijn boekencollectie uit zijn voegen gebarsten en probeer ik hier mijn bevindingen en ervaringen neer te pennen.

Voeg een opmerking toe

Categories