Verjaardagswedstrijd

V

Er is er één jarig, hoera, hoera, er is één jarig en die trakteert!!

Schrijfster Christine Charliers mag vandaag wederom een extra kaarsje uitblazen en gooit naar goede gewoonte een leuk verjaardagspakket te grabbel voor onze volgers. Ondertussen is haar debuuttrilogie al een eindje uit en is ze druk in de weer met het schrijven van een nieuwe reeks. De recensies van haar In De Ban Van de Wolf – reeks waren ronduit lovend en net daarom willen we ook boekenfans die deze schrijfster nog niet kennen, de kans geven om met haar avonturen kennis te maken. 

We lichten alvast een tipje van de sluier op…

In de Ban van de Wolf

De veertienjarige Esther woont in een saai dorpje in de pyreneeën en leidt een doodnormaal leven. Ze heeft een bijbaantje in de supermarkt, helpt haar moeder in het huishouden en wil met haar vriendinnen naar een feestje. Maar aan dat zorgeloze leventje kom een einde… Op een avond, als Esther alleen thuis is, dringen drie mannen het huis binnen en vallen haar aan. Ze spuiten een vreemde vloeistof in haar nek en bedreigen haar. Voor Esther weet wat er gebeurt, zijn ze weer verdwenen. De volgende dag is alles anders. Esthers lichaam lijkt niet meer hetzelfde. Ze wordt sterker en sneller, en haar zintuigen zijn hypergevoelig — maar ze is niet veilig. De drie mannen maken jacht op haar… Wat willen ze in hemelsnaam?

Een meeslepend en spannend verhaal met scherpe tanden en wilde haren, dat je zal laten huilen naar de maan. 

Jacht op het Antiserum

Esther worstelt steeds meer met haar wolveneigenschappen. Samen met Jonathan wil ze zo snel mogelijk een antiserum te pakken krijgen. Vooral op school heeft Esther het moeilijk, waar pestkop Sandra haar voortdurend in het nauw drijft. Maar soms komen haar wolvendriften ook goed van pas, bijvoorbeeld wanneer ze haar vriendin Milla wil redden of wanneer ze op onderzoek uitgaat bij het louche bedrijf Crustonic. En dan ontdekken Esther en Jonathan waar Alexander is gebleven, de enige die een antiserum kan maken…

Het tweede deel van de meeslepende trilogie. Een boek dat de wolf in je doet ontwaken, om het vervolgens in zijn geheel te verslinden.

De Strijd met de witte Wolf

Esther en Jonathan worden nog altijd opgejaagd door Crustonic. Dat louche bedrijf doet onderzoek naar genetische manipulatie, en heeft stamcellen van de tieners nodig. Maar dat is niet hun enige probleem. De twee worden namelijk ook belaagd door een onvoorspelbare witte wolf, die niet te grijpen lijkt. En dan ontdekt Esther ook nog iets over het verleden van Hector. Maar de belangrijkste uitdaging blijft: een einde maken aan Crustonic!

Finale van de ‘In de ban van de wolf’-trilogie. Een verhaal waarmee je in de huid van een wolf kruipt, waardoor je elke letter zult verslinden.

Christine schenkt een volledige trilogie met handtekening aan één gelukkige winnaar van deze wedstrijd.
(Het pakket wordt met dpd naar het dichtst bijzijnde postpunt gebracht, voor deelnemers van België en Nederland)

Wat moet je daarvoor doen?

 1. Surf even naar haar facebookpagina en klik op like.
 2. Like daarna dit bericht, een commentaar mag natuurlijk steeds
 3. Delen wordt geapprecieerd
 4. Deelnemen kan tot en met 2 augustus 2020

Veel succes

Over de auteur

Jeroen Dejaegere

Groot liefhebber van film, series, comics, strips en allerhande boeken. Beluisteraar van zowat elk muziekgenre, maar met een hart voor de zwaardere metalen. Mijn kijk- en leesvoorkeur gaat uit naar fantasy en science-fiction, maar een thriller gaat er ook wel af en toe vlot in.

Ondertussen is mijn boekencollectie uit zijn voegen gebarsten en probeer ik hier mijn bevindingen en ervaringen neer te pennen.

10 opmerkingen

 • Gefeliciteerd met je verjaardag! Wat een leuk initiatief om dit zo te doen. Ik wens je een heel fijn jaar!

 • Proficiat Christine! Ik hoop dat je een leuke boektastische verjaardag hebt!!

  Verder ga ik zitten duimen of dat ik deze super serie mag winnen. Deel 1 al eens gelezen en zou natuurlijk dolgraag verder lezen. Wat is er leuker dan een volledige gesigneerde supermooie set te winnen 🙂

 • Suuuuuuuper leuk en wat een gave actie!
  Duim heeel erg,
  Gefeliciteerd!!
  Hoop dat je een hele fijne dag hebt en lekker geniet.

 • Mooie winactie van jou Christine Carliers. Gefeliciteerd met je verjaardag. Nog vele jaren erbij. Ik ben superbenieuwd naar je in de ban van de wolf reeks. Ik doe mee met de winactie.

 • VANHARTE GEFELICITEERD met jou verjaardag Christine Charliers, wauw wat een prachtige winactie van Christine Charliers, ik waag graag mijn kans voor deze prachtige boeken , deze zijn ideaal om te lezen tijdens onze staycation thuis in onze tuin, An Kie , fingers crossed , i liked & shared

Categories