Win Duivels Spel van Inge Verbruggen

by Jeroen Dejaegere
1 comment

Inge Verbruggen is een schrijfster die we een al een eindje enthousiast volgen. Na haar succesvolle kennismaking met de Vlaamse Filmpjes, kon haar debuut “Doodverklaard” op heel wat bijval rekenen. Ook wij van Lookie Books waren razend enthousiast over deze jeugdthriller die bij uitgeverij Kramat het levenslicht zag.

Ondertussen heeft ze niet stilgezeten en is ook haar tweede thriller een feit. In november vorig jaar kon ze bij uitgeverij Clavis terecht voor de lancering van Duivels Spel. En ook nu weer waren de vele lezers lovend over haar schrijftalent.

Ook Inge blijft natuurlijk niet eeuwig jong en mag vandaag al haar 46ste verjaardag vieren. Omdat ze ook wel jong van geest blijft, heeft ze besloten om onze lezers te trakteren op een heel mooi geschenk. Je kan namelijk een exemplaar van haar meest recente boek in de wacht slepen, samen met de bijpassende boekenlegger en een stevige zak om met je boek op pad te gaan.

Wil jij kans maken op deze prijs? Like dan dit bericht op facebook en deel dit met je vrienden. Een dikke proficiat voor Inge is natuurlijk ook altijd welkom.

Deze wedstrijd loopt tot en met 26 februari (om 23.59u wordt deze afgesloten). De winnaar wordt persoonlijk door ons gecontacteerd en de schrijfster zal vervolgens asap de prijs aan onze winnaar bezorgen.

You may also like

1 comment

Tineke Rol februari 25, 2020 - 12:00 am

Fantastisch Inge

Reply

Leave a Comment