Win Sjoerd en de Stapelstad

W

Sjoerd en de Stapelstad is een stapelgek verhaal over doorzetten, volhouden en nooit opgeven. Met stoere bouwers, tillers, gravers en schuivers. Uitgelezen? Het is ook een zoekboek!

Sjoerd en de Stapelstad is een stapelgek verhaal over doorzetten, volhouden en nooit opgeven. Met bouwers, tillers, schuivers en gravers. Als Sjoerd later groot is, wil hij architect worden. Nu hij nog klein is, wil hij vooral spelen de bal, tekenen met stoepkrijt en rondjes rijden in zijn trapauto. De grote mensen hebben de stad volgebouwd met groene huisjes, maar veel ruimte om te spelen is er niet. Gelukkig is Sjoerd een echte doorzetter. Hij verzint een stapelgek plan. Als dat maar goed gaat…

Een tijdje terug mochten wij ons wagen aan de leesbeurt van “Sjoerd en de Stapelstad”. Wij waren alvast overtuigd van deze uitgave.

Onze volledige bespreking kan je hier terugvinden.

Met dank aan auteur Barry Menger, mogen wij één exemplaar van dit boek wegschenken aan een Lookiefan.

Wil je graag kans maken, stuur dan een mailtje met je adresgegevens naar “Lookieredactie[at]gmail.com” met als titel : “Sjoerd”.

Op zondag 4 april sluiten we de deelnames af en kiezen we één gelukkige winnaar.

Veel succes.

Over de auteur

Jeroen Dejaegere

Groot liefhebber van film, series, comics, strips en allerhande boeken. Beluisteraar van zowat elk muziekgenre, maar met een hart voor de zwaardere metalen. Mijn kijk- en leesvoorkeur gaat uit naar fantasy en science-fiction, maar een thriller gaat er ook wel af en toe vlot in.

Ondertussen is mijn boekencollectie uit zijn voegen gebarsten en probeer ik hier mijn bevindingen en ervaringen neer te pennen.

Voeg een opmerking toe

Categories