Wedstrijd – Halloween / Clownsnacht

W

De blaadjes vallen van de bomen, de wind ruist en een koude rilling loopt over je rug… Het perfecte moment om even lekker onder een dekentje te gaan griezelen. Met dank aan uitgeverij van Goor, mogen we jullie trakteren op drie exemplaren van de jeugdhorror Clownsnacht van Daniëlle Bakhuis.

Over het boek :

Dit horrorverhaal kan je je nachtrust kosten…

Hé, Suzie. Had je naar gedroomd?’
‘M-mama! Waar i-his mama?’ Dikke tranen maken geultjes in de gele schmink op haar wangen.
‘Mama en papa zijn naar een feestje vanavond, maar ik pas op. Ik heet Fara, weet je nog?’
Tussen haar tranen door begint Suzie te knikken. Ze klemt haar beide armen om mijn hals en haar mond is opeens heel dicht bij mijn oor. ‘Ik wil niet dat de clown naar me kijkt.’ Ze zegt het zo zachtjes dat ik haar bijna niet versta.
Mijn buik trekt zich samen. ‘Wat?’
‘De clown,’ fluistert Suzie. ‘Hij stond naast mijn bed.’

Fara past een avondje op de kinderen van de familie Zuiderduin. Ze wonen in een groot, bijna kasteelachtig huis in de luxe villawijk van het dorp. Marnix en Suzie zijn lieve kinderen, ze luisteren goed en gaan braaf naar bed. Maar wanneer de stroom uitvalt, Suzie telkens huilend wakker wordt en Fara dingen ziet en hoort die haar een slecht voorgevoel geven, begint ze zich af te vragen of ze deze oppasklus ooit had moeten aannemen…

Van de auteur van De eliminatie en De executie:

Dat Bakhuis een fan is van Stephen King is goed te merken aan haar verhalen, waarin ze de spanning tot het randje weet op te voeren.

Pjotr van Lenteren

Wens je kans te maken, vul dan zeker onderstaand formulier in.

Opgepast :

  • Deelnemers moeten in België of Nederland wonen
  • Ieder natuurlijk persoon kan slechts 1 x deelnemen
  • Dubbele deelnames worden verwijderd

Deelnemen kan tot en met 10 november 2019. Na afloop van de wedstrijd wordt de winnaar persoonlijk gecontacteerd via email en zal het boek u per pakketpost worden toegezonden.

Veel succes!

Over de auteur

Jeroen Dejaegere

Groot liefhebber van film, series, comics, strips en allerhande boeken. Beluisteraar van zowat elk muziekgenre, maar met een hart voor de zwaardere metalen. Mijn kijk- en leesvoorkeur gaat uit naar fantasy en science-fiction, maar een thriller gaat er ook wel af en toe vlot in.

Ondertussen is mijn boekencollectie uit zijn voegen gebarsten en probeer ik hier mijn bevindingen en ervaringen neer te pennen.

Voeg een opmerking toe

Categories