Wedstrijd : Een Brief met Vlechtjes

by Jeroen Dejaegere
0 comment

Enige tijd terug werden we helemaal betoverd tijdens onze recensiebeurt van Een Brief met Vlechtjes. Dit boek wist op alle vlakken de hoogste score te behalen. En natuurlijk willen we deze leeservaring met zoveel mogelijk boekenfans delen.

Daarom mogen we van uitgeverij La Zeta een exemplaar van dit boek wegschenken aan een gelukkige Lookiefan.

Over het boek

Johanna maakt een avontuurlijke treinreis door Mexico, maar ook een filosofische reis van innerlijke groei.

Boekfragment:
”Ieder heeft zijn eigen verhaal, is zijn eigen kleine brief. Maar er is meer. Want als je reist, start je een avontuur dat je verandert en op het moment dat je aankomt, ben je niet meer wie je was toen je vertrok.”

Mexico, 1914. Johanna wordt door haar vader op de trein naar Amerika gezet. Niet met een gewoon kaartje, maar verstuurd als brief, met postzegels en al! De reis is lang en barst van de bijzondere ontmoetingen. Want wie houdt er nou niet van brieven, vol van de verhalen en liefde van de afzender? Dan rijdt de trein zo de Mexicaanse revolutie in. Pancho Villa en zijn rebellen nemen de trein over. En dat is het begin van een waanzinnig avontuur waarin vriendschap en trouw centraal staan.

Johanna maakt niet alleen een reis over het spoor, zij maakt ook een innerlijke reis van groei door, waarop ze leert dat ieder van ons op weg is, met zijn eigen hoop en verlangens voor de toekomst.

Van prijswinnend kinderboekenauteur Christian Antonini.

Wens je kans te maken, vul dan zeker onderstaand formulier in.

Opgepast :

  • Deelnemers moeten in België of Nederland wonen
  • Ieder natuurlijk persoon kan slechts 1 x deelnemen
  • Dubbele deelnames worden verwijderd

Deelnemen kan tot en met 31 oktober 2019. Na afloop van de wedstrijd wordt de winnaar persoonlijk gecontacteerd via email en zal het boek u door de uitgeverij worden toegezonden.

Veel succes!

You may also like

Leave a Comment