Home Wedstrijden Wedstrijd : Gratis naar de Boekenbeurs

Wedstrijd : Gratis naar de Boekenbeurs

by Jeroen Dejaegere

KEVIN WAAIT NAAR DE BOEKENBEURS

Kevin is een vliegende pony. Sommigen zeggen dat zijn vleugels te klein zijn. Of dat hij te dik is. Maar daar is Kevin het niet mee eens. Kevin is tevreden met die hij is. Hij eet graag gras, appels en – vooral – koekjes. Véél koekjes.

Tijdens een hevige storm wordt Kevin weggeblazen uit zijn nest en komt hij in de flat van Max terecht. Er ontstaat al snel een mooie vriendschap tussen hen. Lezertjes die houden van een leuk verhaal met schattige pony en een paar mooie prenten tussen de tekst zullen Kevin het einde vinden!

► Klik hier voor meer informatie over Het verhaal van Kevin
► Klik hier voor meer informatie over Kevin op de vlucht

Storm richting de Boekenbeurs! ► 29/10 t.e.m. 11/11 (Hal 2, Stand 208, Ballon Media)
Een nieuwe herfststorm brengt Kevin en Max helemaal tot op de Boekenbeurs in Antwerpen waar ze samen te vinden zijn op de stand van Ballon Media. Zoek ze snel en ga samen op de foto.

Signeersessie schrijvers Kevin ► 11/11 van 14u t.e.m. 16u (Hal 2, Stand 208, Ballon Media)
Op maandag 11/11 komt er nog iets aangewaaid op de Boekenbeurs. Niemand minder dan de schrijvers van Kevin Philip Reeve & Sarah McIntyre! Zij vliegen helemaal over uit de UK om hun Vlaamse fans te ontmoeten en hen te verblijden met een prachtige tekening van Kevin in hun boek.

Voorleesessie uit Kevin door Sarah Mouhamou ► 11/11 van 10u30 t.e.m. 11u30 (Hal 2, Kinderpaleis)
Ga je mee op avontuur met Kevin en Max? Ketnetwrapper Sarah Mouhamou leest voor uit de avonturen van Kevin!
Kom naar het Kinderpaleis en plof neer om mee op avontuur te gaan.

Wij krijgen van uitgeverij Blloan Junior de kans om twee fans gratis naar de boekenbeurs te sturen op maandag 11 november. Wil jij kans maken op deze tickets? Ga naar deze link, deel dit bericht en plaats een reactie. Uit alle deelnemers, kiezen we op donderdag 7 november om 21u één gelukkige winnaar. We nemen persoonlijk contact met u op en zullen de tickets klaarleggen aan de balie.

Veel succes

Related Articles

1 comment

De Boeck november 5, 2019 - 11:33 am

Toffe boeken altijd op de boekenbeurs…interessante wedstrijd

Reply

Leave a Comment