Verjaardagswedstrijd Jacht op het Antiserum

by Jeroen Dejaegere
0 comment

Een weekje geleden nog, konden we de eerste verjaardag vieren van het derde deel in de trilogie van Christine Charliers, en vandaag is het de verjaardag van Jacht op het Antiserum, het tweede deel van de reeks. Christine wil die dag niet zomaar ongemerkt laten voorbij gaan en schenkt ook nu weer een gelukkige lookiefan een exemplaar van het jarige boek, samen met heel wat goodies.

Jacht op het Antiserum

Esther worstelt steeds meer met haar wolveneigenschappen.

Samen met Jonathan wil ze zo snel mogelijk een antiserum te pakken krijgen. Vooral op school heeft Esther het moeilijk, waar pestkop Sandra haar voortdurend in het nauw drijft.

Maar soms komen haar wolvendriften ook goed van pas, bijvoorbeeld wanneer ze haar vriendin Milla wil redden of wanneer ze op onderzoek uitgaat bij het louche bedrijf Crustonic. En dan ontdekken Esther en Jonathan waar Alexander is gebleven, de enige die een antiserum kan maken …

Het tweede deel van de meeslepende trilogie. Een boek dat de wolf in je doet ontwaken, om het vervolgens in zijn geheel te verslinden. Voor lezers vanaf 14 jaar.

De spannende actie in dit boek pompt als een adrenalinestoot door je lichaam. Je gaat geheid op het puntje van je stoel zitten!

Tazzy van ikhouvanhorrorfantasyenspanning

Wens je kans te maken, surf dan snel naar onze facebookpagina en deel en like onze post. Natuurlijk mag je er ook altijd een leuke verjaardagswens voor de auteur aan toe voegen

Deelnemen kan tot en met 20 oktober 2019. De winnaar wordt gekozen uit alle lezers die de post hebben geliked EN gedeeld. Na afloop van de wedstrijd wordt u persoonlijk gecontacteerd via pb en zal de schrijfster u het pakket toesturen via UPS of DPD.

Veel succes!

You may also like

Leave a Comment