Verjaardagswedstrijd De Strijd met de Witte Wolf

by Jeroen Dejaegere
0 comment

Ondertussen weten de echte fans al wat voor dag het vandaag is. Vandaag is namelijk de verjaardag van De Strijd met de Witte Wolf, de afsluiter van de trilogie van Christine Charliers. Christine wil die dag niet zomaar ongemerkt laten voorbij gaan en schenkt een gelukkige lookiefan een exemplaar van het jarige boek, samen met heel wat goodies.

De strijd met de witte wolf

Esther en Jonathan worden nog altijd opgejaagd door Crustonic. Dat louche bedrijf doet onderzoek naar genetische manipulatie, en heeft stamcellen van de tieners nodig.

Maar dat is niet hun enige probleem. De twee worden namelijk ook belaagd door een onvoorspelbare witte wolf, die niet te grijpen lijkt. En dan ontdekt Esther ook nog iets over het verleden van Hector. Maar de belangrijkste uitdaging blijft: een einde maken aan Crustonic!

De meeslepende finale van de ‘In de ban van de wolf’-trilogie. Een verhaal waarmee je in de huid van een wolf kruipt, waardoor je elke letter zult verslinden. Voor lezers vanaf 14 jaar

Wens je kans te maken, surf dan snel naar onze facebookpagina en deel en like onze post. Natuurlijk mag je er ook altijd een leuke verjaardagswens voor de auteur aan toe voegen

Deelnemen kan tot en met 6 oktober 2019. De winnaar wordt gekozen uit alle lezers die de post hebben geliked EN gedeeld. Na afloop van de wedstrijd wordt u persoonlijk gecontacteerd via pb en zal de schrijfster u het pakket toesturen via UPS of DPD.

Veel succes!

You may also like

Leave a Comment