Boekentip : Kepler62 – De Uitnodiging

B

Onze jeugdboekentip van deze week, is het eerste deel uit een nieuwe serie. Of toch, een nieuwe serie die eind 2017 op de markt kwam, maar al die tijd niet echt veel aanbod kwam op de boekenfora en blogs. Onterecht vinden wij, want het is een spannend verhaal vol vaart en geweldige kleurenillustraties. Voor avonturiers vanaf 9-10 jaar.

Iedereen zegt dat Kepler62 de moeilijkste videogame ooit is. Toch zijn Joni en Ari er heel goed in. Maar als ze samen het laatste level bereiken, blijkt Kepler62 veel meer te zijn dan een spelletje: het is een selectieprocedure voor een geheime ruimtemissie.

Zodra Kepler62 is uitgespeeld, wordt er aangeklopt en krijgen de twee jongens een uitnodiging: zijn ze klaar voor een reis naar een andere planeet?

Het boek is al een eindje verkrijgbaar bij diverse boekhandels en is ondertussen aan zijn zesde deel toe.

Boekgegevens :

  • Uitgeverij : Clavis
  • Aantal pagina’s : 114
  • ISBN : 9789044831016

Over de auteur

Jeroen Dejaegere

Groot liefhebber van film, series, comics, strips en allerhande boeken. Beluisteraar van zowat elk muziekgenre, maar met een hart voor de zwaardere metalen. Mijn kijk- en leesvoorkeur gaat uit naar fantasy en science-fiction, maar een thriller gaat er ook wel af en toe vlot in.

Ondertussen is mijn boekencollectie uit zijn voegen gebarsten en probeer ik hier mijn bevindingen en ervaringen neer te pennen.

Voeg een opmerking toe

Categories