Cover Crush – Het Hart van de Adelaar

C

Het verlengde Paasweekend loopt ondertussen op z’n einde, dus is het wederom tijd om een leuke cover uit te lichten die mijn lezershartje een sprongetje liet maken. Dit keer is het de beurt aan een ontwerp dat al geruime tijd in mijn kast staat te prijken. Eentje waarbij ik reeds het verhaal heb doorgenomen en van passende commentaar voorzien. En zonder enigszins naar mijn leesbevindingen te verwijzen, is dit een cover die zo uitnodigend werkte, dat ik enorm heb verlangd tot ik het boek eindelijk kon doornemen.

Het Hart van de Adelaar van Emmelie Arents werd uitgebracht bij uitgeverij Hamley Books, die wel meer sterke covers (en boeken natuurlijk) heeft voortgebracht. De coverafbeelding ademt gewoon mijn favoriete genre uit : fantasy.

Voor wie nieuwsgierig is naar de korte inhoud, geef ik graag wat meer info :

Joana Sky bezit het vermogen om dodelijke wensen uit te spreken, een talent dat in Tuvalon wordt gevreesd en vernietigd.
Wanneer ze ten onrechte wordt veroordeeld voor het uitspreken van een Hartbewerking, gaat ze de doodstraf tegemoet.

Koning Damon heeft echter andere plannen voor het meisje dat in staat is om harten te verpulveren. Ze begrijpt al snel dat haar leven gespaard werd met slechts één doel: het uitroeien van het rebellenleger de Adelaars. De tegenstanders worden sterker, maar Joana’s training aan het hof vormt haar tot het perfecte wapen.

De opdracht van de koning is harteloos: hij beveelt Joana om de Adelaars te vernietigen. Lukt het haar om weerstand te bieden en te overleven zonder haar eigen hart op te offeren?

ISBN : 9789463967242 

Zouden jullie overtuigd raken van zo’n coverontwerp? Of staat het boek al lekker in je boekenkast te pronken?

Over de auteur

Jeroen Dejaegere

Groot liefhebber van film, series, comics, strips en allerhande boeken. Beluisteraar van zowat elk muziekgenre, maar met een hart voor de zwaardere metalen. Mijn kijk- en leesvoorkeur gaat uit naar fantasy en science-fiction, maar een thriller gaat er ook wel af en toe vlot in.

Ondertussen is mijn boekencollectie uit zijn voegen gebarsten en probeer ik hier mijn bevindingen en ervaringen neer te pennen.

Voeg een opmerking toe

Categories