Verjaardagswedstrijd Christine Charliers

V

Er is er één jarig, hoera, hoera! En wie jarig is trakteert natuurlijk!

Christine Charliers is alweer een jaartje ouder. En om dat te vieren, schenkt ze een boekenpakket weg aan onze volgers met daarin heel wat leuks, waaronder haar volledige trilogie.

Voor wie nog niet mocht kennismaken met deze young adult fantasyreeks, geven we graag wat meer informatie. De reeks bestaat in totaal uit drie boeken : In de Ban van de Wolf, Jacht op het antiserum en De Strijd met de witte wolf en werd uitgebracht onder de vleugels van uitgeverij Clavis.

De veertienjarige Esther woont in een saai dorpje in de Pyreneeën en leidt een doodnormaal leven. Ze heeft een bijbaantje in de supermarkt, helpt haar moeder in het huishouden en wil met haar vriendinnen naar een feestje. Maar aan dat zorgeloze leventje komt een einde … Op een avond, als Esther alleen thuis is, dringen drie mannen het huis binnen en vallen haar aan. Ze spuiten een vreemde vloeistof in haar nek en bedreigen haar. Voor Esther weet wat er gebeurt, zijn ze weer verdwenen. De volgende dag is alles anders. Esthers lichaam lijkt niet meer hetzelfde. Ze wordt sterker en sneller, en haar zintuigen zijn hypergevoelig – maar ze is niet veilig. De drie mannen maken jacht op haar … Wat willen ze in hemelsnaam?

Wens je kans te maken, surf dan snel naar onze facebookpagina en deel en like onze post. Natuurlijk mag je er ook altijd een leuke verjaardagswens voor de auteur aan toe voegen 🙂

Deelnemen kan tot en met 4 augustus. De winnaar wordt gekozen uit alle lezers die de post hebben geliked EN gedeeld. Na afloop van de wedstrijd wordt u persoonlijk gecontacteerd via pb en zal de schrijfster u het pakket toesturen via UPS.

Veel succes!

Over de auteur

Jeroen Dejaegere

Groot liefhebber van film, series, comics, strips en allerhande boeken. Beluisteraar van zowat elk muziekgenre, maar met een hart voor de zwaardere metalen. Mijn kijk- en leesvoorkeur gaat uit naar fantasy en science-fiction, maar een thriller gaat er ook wel af en toe vlot in.

Ondertussen is mijn boekencollectie uit zijn voegen gebarsten en probeer ik hier mijn bevindingen en ervaringen neer te pennen.

3 opmerkingen

Categories