Wedstrijd De Veger van Jonathan Auxier

W

Nan werkt als schoorsteenveger voor de verschrikkelijke Wilkie Crudd. Wanneer ze vast komt te zitten in de haard is ze bang dat haar einde nadert. Maar dan wordt ze geholpen door een klein wezentje…

Het is vijf jaar geleden dat de Veger is verdwenen. Sindsdien heeft Nan geen andere keuze dan te werken als schoorsteenveger voor de meedogenloze Wilkie Crudd.

Wanneer Nan vast komt te zitten in een brandende schoorsteen, wordt ze gered door een golem, een wezentje gemaakt van roet en as. Charlie is lief, onschuldig en nieuwsgierig naar de wereld om zich heen. Er ontstaat een onverwachte, hechte vriendschap. Kunnen zij samen ontsnappen aan de wrede Wilkie Crudd?

Aanbevolen leeftijd : vanaf 10 jaar (en ouder natuurlijk!)

Ook jij kan nu het onwaarschijnlijk mooie verhaal van Nan en Charlie lezen, verteld door één van de beste verhalenvertellers van deze tijd.

Dankzij uitgeverij Billy Bones, mogen we enkele van deze exemplaren aan onze volgers wegschenken. En dat doen we natuurlijk met heel veel plezier.

Wens je kans te maken, surf dan snel naar onze facebookpagina en deel en like onze post. Natuurlijk mag je ons altijd laten weten waarom jij dit boek graag in de wacht zou slepen.

Deelnemen kan tot en met 18 augustus. De winnaar wordt gekozen uit alle lezers die de post hebben geliked EN gedeeld. Na afloop van de wedstrijd wordt u persoonlijk gecontacteerd via pb en wordt het boekenpakket u met pakketpost toegestuurd.

Veel succes!

Over de auteur

Jeroen Dejaegere

Groot liefhebber van film, series, comics, strips en allerhande boeken. Beluisteraar van zowat elk muziekgenre, maar met een hart voor de zwaardere metalen. Mijn kijk- en leesvoorkeur gaat uit naar fantasy en science-fiction, maar een thriller gaat er ook wel af en toe vlot in.

Ondertussen is mijn boekencollectie uit zijn voegen gebarsten en probeer ik hier mijn bevindingen en ervaringen neer te pennen.

2 opmerkingen

Categories