Wedstrijd Minecraft Boekenpakket

W

Voor kinderen met een passie voor gamen zijn dit de allereerste officiële Minecraft-fictieboeken – met feiten en bekende personages uit de game –  perfect.

In de Game

Het is Ash zijn eerste dag op Woodford Middelbare School en hij is erg nerveus. Maar medestudent Morgan zorgt er niet bepaald voor dat hij zich welkom voelt. Hij vond het veel fijner voordat Ash in beeld kwam.

Wanneer Doc Culpepper, de natuurkundeleraar, aan Morgan en zijn vrienden vraagt of ze haar nieuwe Virtual Reality Minecraft Project willen testen, kunnen ze niet wachten!

Binnen in de wereld van Minecraft, bouwen en verzamelen de vrienden van alles om een kasteel te maken en de nacht door te komen. Maar iets klopt er niet.

Morgan en zijn vrienden komen in de problemen en Ash is misschien wel de enige persoon die ze kan helpen.

Nacht van de vleermuizen

Woodford Middelbare School wordt geteisterd door vleermuizen, die chaos en verwarring veroorzaken in het klaslokaal van Mevrouw Minerva.

De vrienden proberen nog steeds Doc Culpepper’s Virtual Reality wereld van Minecraft te ontdekken, waarbij ze zich wagen buiten de veilige muren van hun kasteel. Als ze in een dorp aankomen dat elke nacht geterroriseerd wordt door een vijandige bende, weten ze dat ze moeten helpen.

Maar zullen de kinderen een manier vinden om de bende te stoppen en de dorpsbewoners te redden?

En waarom zit Mevrouw Minerva’s klaslokaal vol met vleermuizen?

Boekgegevens :

  • 14,99€
  • 143 pag. 
  • Uitgeverij Meis & Maas
  • Pas verschenen
  • ISBN 9789030504429
  • ISBN 9789030504436

Deze boekenreeks is er voor boekenfans vanaf 8 jaar.

Ook jij kan nu de avonturen in de wereld van Minecraft mee beleven.

Dankzij uitgeverij Meis en Maas, mogen we enkele van deze exemplaren aan onze volgers wegschenken. En dat doen we natuurlijk met heel veel plezier.

Wens je kans te maken, surf dan snel naar onze facebookpagina en deel en like onze post. Natuurlijk mag je ons altijd laten weten waarom jij dit boek graag in de wacht zou slepen.

Deelnemen kan tot en met 1 september. De winnaar wordt gekozen uit alle lezers die de post hebben geliked EN gedeeld. Na afloop van de wedstrijd wordt u persoonlijk gecontacteerd via pb en wordt het boekenpakket u met pakketpost toegestuurd.

Veel succes!

Over de auteur

Jeroen Dejaegere

Groot liefhebber van film, series, comics, strips en allerhande boeken. Beluisteraar van zowat elk muziekgenre, maar met een hart voor de zwaardere metalen. Mijn kijk- en leesvoorkeur gaat uit naar fantasy en science-fiction, maar een thriller gaat er ook wel af en toe vlot in.

Ondertussen is mijn boekencollectie uit zijn voegen gebarsten en probeer ik hier mijn bevindingen en ervaringen neer te pennen.

Voeg een opmerking toe

Categories