Voorstelling van onze twee nieuwe redactieleden

V

Een tijdje terug maakten we bekend dat we graag onze redactie zouden uitbreiden. We lanceerden dan ook een oproep om je kandidatuur te stellen om ons team te versterken. Op deze oproep volgden heel wat antwoorden, waaruit we uiteindelijk twee nieuwe krachten hebben gerekruteerd.

We mochten dan ook Liana Eelen en Véronique Pauwels verwelkomen en nu laten we hen graag zichzelf aan je voorstellen.

Liana Eelen

Hey, ik ben Liana en ik ben 17 jaar oud. Ik woon in een klein dorpje in België en ik ga volgend jaar Toegepaste Economische Wetenschappen studeren.

In mijn vrije tijd hou ik ervan om voornamelijk Young Adult boeken te verslinden, al wijk ik soms ook wel eens af naar andere genres. Ik heb daarnaast een lichte voorkeur voor contemporary boeken, al lees ik de laatste tijd ook vaker fantasy YA’s.

Vroeger was mijn favoriete boek Een weeffout in onze sterren van John Green, maar als ik nu een favoriet boek zou moeten kiezen, dan zou ik kiezen voor Een bijna eindeloze afstand van Tahereh Mafi.

Ik recenseerde al eerder voor mijn eigen blog, maar ik hoop met mijn recensies op Lookie een groter publiek te bereiken.

Véronique Pauwels

Hallo lieve Lookie fans.  Mag ik me eventjes voorstellen?  Ik ben Véronique Pauwels. Getrouwd met Tom en mama van Esther, Eline, Mauro en ook kattenmama van Frulle.  Ik woon in Maldegem waar ze me ook kennen als juf Véronique van het tweede leerjaar. ( De smurfenklas) 

De liefde voor lezen heb ik van mijn mama. Van zodra ik mijn lettertjes en daarna mijn woordjes leerde, is de passie voor lezen begonnen.  Mijn interesses in de verschillende genres is met de laatste jaren gegroeid.

Vroeger hield ik me meer vast aan bepaalde schrijvers en genres.  Nu laat ik me verrassen door wat me op mijn pad kruist.  Ik ben dan ook superblij dat ik deze passie met jullie mag delen!  #omdatwe️houdenvanlezen

Heel binnenkort krijgen Liana en Véronique hun eerste recensieboek toegestuurd en mogen ze jullie verblijden met hun schrijfsels. Wij heten ze alvast van harte welkom en wensen ze heel veel plezier bij dit blogavontuur.

Over de auteur

Jeroen Dejaegere

Groot liefhebber van film, series, comics, strips en allerhande boeken. Beluisteraar van zowat elk muziekgenre, maar met een hart voor de zwaardere metalen. Mijn kijk- en leesvoorkeur gaat uit naar fantasy en science-fiction, maar een thriller gaat er ook wel af en toe vlot in.

Ondertussen is mijn boekencollectie uit zijn voegen gebarsten en probeer ik hier mijn bevindingen en ervaringen neer te pennen.

Voeg een opmerking toe

Categories